Fast frakt 49,- | Gratis frakt over 1600,-

Denne seksjonen har ingen innhold. Legg til innhold.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Forleng levetiden til dine jaktstøvler: 5 tips for langvarig komfort og ytelse

  • 2 min lesning

Ta vare på dine jaktstøvler

Jaktstøvler er en viktig del av utstyret for enhver jeger. De beskytter føttene og gir nødvendig støtte og komfort under lange dager i naturen. For å sikre at jaktstøvlene dine forblir i god stand og gir optimal ytelse gjennom hele jaktsesongen (og flere jaktsesonger), er det viktig å ta godt vare på dem.

  1. Rengjøring etter hver bruk: Etter hver tur, fjern nøye all gjørme, skitt og rusk fra støvlene dine. Dette forhindrer at smuss bygger seg opp og reduserer støvlenes levetid. Bruk en børste og mild såpe eller et spesielt rengjøringsmiddel for støvler, avhengig av støvlens materiale.

  2. Tørk støvlene ordentlig: Etter rengjøring, la støvlene tørke helt før du lagrer dem. Unngå å tørke dem i direkte sollys eller ved bruk av varmekilder som kan tørke ut og skade støvlene.

  3. Vanntetting: Sørg for å vedlikeholde støvlenes vanntette egenskaper ved å bruke et egnet vanntettingsmiddel. Dette vil bidra til å holde føttene tørre og komfortable selv i våte forhold.

  4. Hold skinnet mykt og smidig: Hvis du har skinnstøvler, bruk jevnlig en skinnkondisjoner for å holde skinnet mykt og smidig. Dette vil bidra til å forhindre at skinnet tørker ut og sprekker, og forlenge støvlens levetid.

  5. Riktig oppbevaring: Oppbevar støvlene på et kjølig, tørt sted når de ikke er i bruk. Unngå å oppbevare dem i fuktige omgivelser eller i lufttette beholdere som kan føre til mugg og dårlig lukt.

Ved å følge disse enkle trinnene for pleie og vedlikehold av jaktstøvler, kan du sikre at de holder seg i god stand og gir pålitelig ytelse gjennom mange jaktsesonger. 

Vi anbefaler alltid behandling med Fat Bear skokrem, som vedlikeholder støvlens vanntette egenskaper, samt holder skinnet mykt og smidig.

Søk